Ekipa inMagazina odletjela je na Azurnu obalu gdje su porazgovarali s prelijepom oskarovkom Rachel Weisz.

Već kao četverogodišnjak, Mladen Grdović pjevao je uglavnom napolitanske pjesme, a prva su mu publika bila obitelj i susjedi. Iza njega je službeno 37 godina karijere. Ove jeseni sprema se na 20. turneju po Americi. No, zašto je za njega Las Vegas osobito poseban, zašto se tek u 50tima odlučio tetovirati te kakvo veliko slavlje priprema, otkrio je ekipi inMagazina.

Ekipa inMagazina odletjela je na Azurnu obalu gdje su porazgovarali s prelijepom oskarovkom Rachel Weisz. Povod susreta sa suprugom Jamesa Bonda, Danielom Craigom, bio je njezin najnoviji film "Jastog". U otvorenom razgovoru našom novinarkom Ivanom Nanut, Rachel je otkrila kako dolazi do uloga, smatra li se zvijezdom te koja je tajna uspjeha njezina braka s Bondom, Jamesom Bondom.

Proputovati na tisuće kilometara u potrazi za srećom, za aktericu sljedeće priče bio je sasvim logičan potez. Iz Perua u Lijepu našu Dragica se preselila kako bi upoznala domovinu svojih predaka. Vrlo brzo je naučila jezik, pronašla posao i danas kaže kako se osjeća više Hrvaticom nego Peruankom. Koliko joj se život promijenio, misli li da su Hrvati kavaliri te leži li joj zagrebački "kaj" otkrijte u priči Jelene Prpoš.