Prije nego što Robbie Williams održi dugoočekivani koncert u Zagrebu 13.08., ekipa inMagazina bila je na njegovom nastupu u Beču.

Prije nego što Robbie Williams održi dugoočekivani koncert u Zagrebu 13.08., ekipa inMagazina bila je na njegovom nastupu u Beču. Gledatelji će imati priliku iskusiti dio atmosfere koncerta u Austriji i vidjeti kako su obožavatelji doživjeli nastup svog glazbenog idola!

U ovotjednoj rubrici 'Petak s petkom' inMagazin je ugostio Davora Dretara Drelu. Poznati radijski voditelj je otkrio zašto se odrekao političke karijere, ima li osobine klasičnog Zagorca te hoće li se okupiti legendarni sastav 'Dreletronic' i sprema li se za inozemnu pjevačku karijeru.

Kamere inMagazina donose priču o najstarijem aktivnom pčelaru u Hrvatskoj, stogodišnjem vitalnom djedu iz okolice Virovitice, Atifu Švraki. U drugom stoljeću svog života, još uvijek uspravno korača najvećim hrvatskim pčelarskim carstvom, koje je sam izgradio. Na stoljetnom životnom putu nisu mu uvijek tekli 'med i mlijeko', no pčele su mu zasigurno bile najvjernije životne suputnice.