Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na Rujanfest gdje su nastupili Maja Šuput i Jole.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na Rujanfest gdje su nastupili Maja Šuput i Jole.

Hrvatska bi kroz dvije godine trebala imati svoj prvi 3D crtić. Ovo dugometražno ostvarenje temeljeno je na vrlo uspješnoj kazališnoj predstavi, baziranoj na basni francuskog književnika La Fontainea. U njega će biti uloženo 3 i pol milijuna eura, a radi šireg tržišta i financijskih razloga hrvatski kreativni tim odlučio se i za stranu pomoć. Tako će u njegovu nastajanju sudjelovati i druge europske produkcijske kuće. Ekipa inMagazina se pak, brže bolje požurila upoznati glavne junake i otkriti kakve nas to animirane zgode očekuju.

Jeste li ikada zavrtjeli hulahop? Ako niste, propustili ste jedinstven užitak ove dječje igre koja garantirano izmamljuje osmijeh na lice. Šareni plastični obruč u 50-im godinama prošlog stoljeća doživio je svoj vrhunac popularnosti kad se proizvodilo 50000 komada dnevno. Danas se sve više vraća u modu kao idealan oblik rekreacije i oblikovanja tijela.

Riječanin Marko Kalc ekipi inMagazina otkrio je male tajne kako uspješno vrtjeti hulahop i pri tom se odlično zabavljati.

Novi modni trend u gradu pod Marjanom su plastične ženske torbe s ručkama od gume za zalijevanje. Kreirala ih je splitska dizajnerica Ana Gjivoje koja je nakon studija u Italiji odlučila stvoriti novi modni brend. Zbog posebne tehnike izrade i materijala koje koristi, trajnost ovih torbi je najmanje deset godina, a sve o njima gledatelji će saznati u inMagazinu.