ČETVRTAK 17.25

Božićna bajka zagrebačkog Zrinjevca poslužila je kao idealna kulisa za novi video-uradak Matije Vujice. Pjevačica je sa svojim životnim partnerom Juricom, s kojim čini i glazbeni duo ´Gracia´, sjela u 200 godina staru zagrebačku kočiju te snimila spot za pjesmu ´Božić s tobom´. InMagazin donosi ekskluzivne kadrove novog blagdanskog hita.

Klub navijača Hajduka Torcida Split, Torcida Trogir i branitelji iz domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije organiziraju koncert u spomen na Vinka Cocu. Nastupat će Mladen Grdović, Dražen Zečić, Klapa Maslina, Alen Nižetić, Dalmatino, Mate Bulić, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Split, Boris Oštrić i Ribari, a tamo će biti i – kamere inMagazina!

Elena Tomeček Zdjelar ima svoj prvi samostalni album. I to ne bilo kakav. Naime, riječ je o dječjim uspavankama. Inspiraciju je pronašla u svojoj dvogodišnjoj kćeri Evi koja je i sama sudjelovala u ovom glazbenom snimanju. Uz dobro znane uspavanke, tu se nalazi i novo uglazbljenje, ali i dvije slovačke pjesme. Razloga za slavlje i dobro raspoloženje ova članica sastava ENI ima još. Očekuje još jednu malu princezu, a unatoč trudnoći aktivnija je no ikad.