Kamere inMagazina su bile na snimanju novog spota Jelene Rozge za pjesmu ´Nirvana´.

Kamere inMagazina su bile na snimanju novog spota Jelene Rozge za pjesmu ´Nirvana´. U ´Ispovjedaonici´ Ružice Đukić gostuje pjevačica Ivana Husar Mlinac, ambasadorica udruge koja se bori protiv karcinoma dojke. Zajedno s Massimom Ivana je snimila pjesmu, ali i album ´Učini sve za nju´ s ciljem da se obitelj i prijatelji educiraju kako pomoći ženama kojima je ta bolest dijagnosticirana. Pjesma je postala veliki hit, a inMagazinu je posebno draga zbog svog humanog karaktera.

Određene marke i njihovi proizvodi su popularniji od dugih, a ključ uspjeha velikih kompanija leži u marketingu. Upravo su direktori marketinga tih velikih tvrtki, na prošlotjednoj manifestaciji ´Marketing Kingdom´, održanoj u Zagrebu, pričali o tajnama zbog kojih im konzumenti vjeruju. Gledatelji će više saznati u priči Ivane Tomić.

U putopisu iz Japana novinarka inMagazina Vedrana Pribačić progovara o muško-ženskim odnosima u Zemlji izlazećeg sunca. Gledatelji će saznati jesu li Japanci u ljubavnim odnosima mirni i staloženi kao što su u poslovnom svijetu, ili su pak posve drugačiji.