InMagazin donosi priču o Dubrovčaninu Ivanu Vukoviću koji volontira još od svoje 15. godine. Nedavno se vratio iz Afrike, točnije iz Kenije gdje je pomagao siromašnoj djeci bez roditelja.

Ekipa inMagazina vodi vas u svijet domaćeg modela s internacionalnom karijerom. Deanu Peliću ne treba mnogo da zablista u svojem prirodnom okruženju, ispred fotoaparata. Modellingom se ovaj dvadesetosmogodišnji Umažanin bavi šest godina. Na domaćem je terenu pokorio sve što je mogao, a na red su došle i svjetske modne metropole. Kako izgleda život muškarca u čijem društvu uživa i bivša zaručnica Leonarda DiCapria i najseksi žena svijeta, Bar Rafaeli, saznat ćemo u inMagazinu.

´Mile voli disko´, ´Duge noge za igranje´, ´Boli me uvo za sve´, samo su neki od stihova koji će čuti na Dan žena u Karlovcu, gdje će svoj veliki koncert održati Lepa Brena. InMagazin bio je na Breninom novosadskom koncertu gdje je publiku rasplesala mnogim hitovima s početka karijere, ali i onim najnovijim. Hoće li Brena na karlovački koncert sletjeti u maniri svojih velikih koncerata prije rata, u helikopteru, otkriva naš novinar Davor Garić.

InMagazin donosi priču o Dubrovčaninu Ivanu Vukoviću koji volontira još od svoje 15. godine. Nedavno se vratio iz Afrike, točnije iz Kenije gdje je pomagao siromašnoj djeci bez roditelja. Volontirao je u Malom domu koji vodi fra. Miro Babić, a do odredišta je putovao 90 dana i to preko Mađarske, Bugarske, Rumunjske, Abu Dhabija, Katara, Tajlanda, Kambodže pa sve do afričkih zemalja i Kenije.