U srcu hrvatskog puka pisanica zauzima važno mjesto. Različiti dijelovi Lijepe naše koriste brojne tehnike ukrašavanja jaja, no zajednička nit vodilja im je korištenje boja i materijala iz prirode.

Na najljepšem mjestu u Zagrebu dogodio se susret kojeg će osamnaestogodišnji Dominik Bošnjak zauvijek pamtiti. Na vrhu zagrebačkog nebodera upoznao je svoju omiljenu pjevačicu Ninu Badrić. Susret koji je ovog mladića ostavio bez riječi pogledajte u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.

Uskrsna jaja tradicionalan su poklon stoljećima. No, darovati čokoladna suvremena jaja je inovacija koja ipak najviše razveseli primatelje. Kako nastaju u jednom malom zagrebačkom čokoladnom laboratoriju, provjerila je ekipa inMagazina.

U srcu hrvatskog puka pisanica zauzima važno mjesto. Različiti dijelovi Lijepe naše koriste brojne tehnike ukrašavanja jaja, no zajednička nit vodilja im je korištenje boja i materijala iz prirode. Primjerice, u središnjoj Hrvatskoj one su se ukrašavale voskom. O važnosti pisanice u hrvatskoj baštini govori i činjenica kako su neke uvrštene na listu zaštićenih kulturnih dobara Republike Hrvatske. Priču pogledajte u emisiji inMagazin.