Na dan sjećanja na žrtve Vukovara i mi ćemo odati počast gradu heroju. Kroz kantautore jednih od najljepših pjesama tome gradu ´Stoji grad´ i ´Gospodine generale´ sjetit ćemo se teških vremena.

Na dan sjećanja na žrtve Vukovara i mi ćemo odati počast gradu heroju. Kroz kantautore jednih od najljepših pjesama tome gradu ´Stoji grad´ i ´Gospodine generale´ sjetit ćemo se teških vremena. Kako su nastale, koje emocije su budile ove pjesme i jesu li i samim autorima kao i cijelom puku toliko mnogo značile ekipa inMagazina provjerila je kod Vladimira Košića Zeca i Hrvoja Hegedušića.
Ekipa inMagazina bila je na velikom zagrebačkom koncertu Marka Perkovića Thompsona. InMagazin gledateljima će donijeti djelić atmosfere, ali i ispovijest pjevača koji progovara o razlozima preseljenja u grad pod Marjanom te o svojoj velikoj obitelji.

Lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović koju gledamo u seriji ´Stella´, u zadnje vrijeme spava, kako kaže, maksimalno četiri sata dnevno jer je jako zaposlena. Ipak, uhvatila je vremena za ekipu inMagazina. Otkrila je kako uspijeva uskladiti majčinske obveze s poslovnim, koliko uživa glumiti lik Ele te kako se opušta kad uhvati slobodni trenutak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju