Mali Šibenčanin Bruno imao je veliku želju za rođendan. Želio je više od svega autogram svojih idola 2Cellos. Roditelji Nikolina i Josip trudili su se na sve moguće načine, a onda su u pomoć pozvali ekipu inMagazina.

Mali Šibenčanin Bruno imao je veliku želju za rođendan. Želio je više od svega autogram svojih idola 2Cellos. Roditelji Nikolina i Josip trudili su se na sve moguće načine, a onda su u pomoć pozvali ekipu inMagazina. Voditelj Dalibor Petko želje je prenio Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru, a oni su napravili neočekivano, posjetili su malog Brunu punih ruku poklona. Kako je reagirao skromni dječak koji je zbog spomenutog dvojca upisao glazbenu školu pogledajte u rubrici 'Petkom s Petkom'.

Poznati pjevač i dobar dečko hrvatske estrade Sandi Cenov strastveni je ljubitelj motocikala. Ekipi inMagazina ispričao je kada se prvi put zaljubio u limene jurilice, kako njegova supruga Ilina dijeli s njim ljubav prema motociklima te bi li dopustio svojoj djeci da se bave ovim hobijem. Najavio je i planove za izdavanje novog albuma te je za kraj ekipu poveo na ludu vožnju zagrebačkim ulicama.

Ceker za prijenosno računalo ili takozvani cro ceker prava je modna senzacija i izvan granica Hrvatske. Djelo ruku Bjelovarčanki iz zadruge 'Pružimo ruke' jedinstven je te je odmah zapeo za oko modnim stručnjacima na sajmu u Parizu i to među nekim od najvećih modnih imena. Za žene koje su izašle iz Sigurne kuće i odlučno rekle ne obiteljskom nasilju, jedan usputni hobi donio je neočekivan uspjeh.