SRIJEDA 17.25

Osmi po redu humanitarni koncert ´Želim život´, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV održat će se u petak 20. prosinca s početkom u 21 h. Zaklada Ana Rukavina svojim koncertom još nas jednom želi podsjetiti kako svatko od nas u sebi nosi 'lijek' kojim može spasiti nečiji život. Kako bi to zaista i učinio, potrebno je da se upiše u Registar i tako postane potencijalnim darivateljem krvotvornih matičnih stanica.

Lines and Colours je novoosnovani pop rock sastav iz Hrvatske. Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a. To dokazuju i tisuće klikova na njihove pjesme! Simpatije slušatelja su osvojili već svojim prvim singlom Beautifull adiction, a uskoro će za tu pjesmu snimiti i videospot. Priču o bendu koji puno obećava donosi inMagazin.

´Klub koji ne truli već 45 godina´, naziv je izložbe posvećene klubu Jabuka. Izložbu ipak, kažu autori, nije bilo jednostavno napraviti, jer su morali zaronili duboko u privatne i klupske arhive kako bi izvukli što više materijala i memorabilija koji će dati jasnu sliku o tome što Jabuka znači za zagrebačku i regionalnu glazbenu scenu. Ljubav njezinih posjetitelja toliko je velika da su uspjeli. Kroz godine Jabuke gledatelje će provesti inMagazin.