Ekipa inMagazina ovog je tjedna upala u stan Karlovčanke Snježane Moškun.

Ekipa inMagazina ovog je tjedna upala u stan Karlovčanke Snježane Moškun. Njezin sin Matej odlučio ju je iznenaditi s omiljenim pjevačem, Draženom Žerićem Žerom iz ´Crvene jabuke´, čija je velika obožavateljica. Stoga je njezin simpatični sin kuhar u pomoć pozvao voditelja Dalibora Petka. Petko i Žera s Matejom na čelu Snježani su priredili dan iz snova, a najviše smijeha izazvalo je Žerino hvatanje za kuhaču. Više pogledajte u petak u inMagazinu u 17.25 sati na Novoj TV.

Osim kratkog pregleda najzanimljivijeg sadržaja sljedeće epizode glazbeno-dramsko spektakla ´Stella´, ekipa inMagazina donosi i kratak razgovor s novim likom serije kojeg je utjelovio Goran Navojec. Očekuju nas i novi glazbeni brojevi te još jedna negativka koja će Kiki pomrsiti račune.

Ekipa inMagazina donosi nevjerojatnu priču o 64-godišnjoj Ani Ravlić iz Stobreča koja, iako u mirovini, svaki dan pomaže u automehaničarskoj radionici. Sve dijelove automobila i njihove kvarove ima u malom prstu, a nikad nije položila vozački ispit. Ipak, zna voziti, ali je za upravljačem samo kad auto treba prevesti nekoliko metara do kanala ili dizalice.