Novinarka Ivana Nanut ekskluzivno je intervjuirala američkog glumca koji se proslavio ulogom u humorističnoj seriji „Kafić uzdravlje“, a do danas je osvojio nekoliko Zlatnih globusa, Emmyja i ima svoju zvijezdu na slavnom holivudskom Walk of Fame.

Ted Danson je bio u Monte Carlu na televizijskom festivalu gdje je promovirao seriju CSI koja je nedavno proslavila svoju tristotu epizodu. Danson je Ivani ispričao kako je još od malih nogu bio okružen lubanjama i kostima jer mu je otac po zanimanju arheolog. Svoj dobar izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i vježbanju te kaže kako je u Europi hrana puno zdravija, za razliku od Amerike. Sa svojom je trećom suprugom, također glumicom Mary Steenburgen zajedno već 20 godina. Saznat ćemo iz prve ruke sve o njegovom odnosu sa suprugom, kako se nosi s ljubomorom te kako najradije provode svoje vrijeme. Ted je priznao kako je romantičan te je na kraju intervjua rekao kako je čuo za našu obalu, te rekao da je predivna i kako se nada da će uskoro i on doći.

inMagazin također donosi intervju s Halidom Bešlićem. Nives Celzijus otkrila je ekipi inMagazina kako će njezina Kiklopom nagrađena knjiga „Gola istina“ uskoro dobiti i svoju kazališnu verziju. Naravno, pjevačica će tumačiti i jednu od glavnih uloga.