Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na ´Split fashion´. Radi se o modnom vikendu koji se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Udruge Modnih Dizajnera Splitsko-dalmatinske županije, a njegova primarna svrha je promocija rada mladih dizajnera na modnoj sceni regije.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na ´Split fashion´. Radi se o modnom vikendu koji se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Udruge Modnih Dizajnera Splitsko-dalmatinske županije, a njegova primarna svrha je promocija rada mladih dizajnera na modnoj sceni regije. Tko je briljirao na regionalnom natječaju mladih dizajnera, gledatelji će saznati u inMagazinu.
U ´Ispovjedaonici´ Ružice Đukić gostovala je jedna od najbogatijih Hrvatica, Borna Rajić. Borna je za inMagazin otkrila kako je zaradila svoj prvi novac i je li s bivšim suprugom Ronom potpisala predbračni ugovor. Jedna od najbogatijih Hrvatica iskreno je priznala da je s bivšim supruzima u lošim odnosima, a Ružici Đukić otkrila je i zašto.

Ekipa inMagazina posjetila je Željka Kekića u njegovom domu, a ljubitelji oldtimera će u ovoj priči saznati sve što ih zanima o njegovim starodobnim limenim ljubimcima.