U tijeku je jubilarni 20. Filmski festival u Sarajevu. Crvenim tepihom već su prošetali Bojana Gregurić, Emil Tedeschi, Dino Merlin, Leon Lučev, Zrinka Cvitešić, Mirjana Karanović te inozemni gosti, koji se na balkanski Cannes, kako ga popularno zovu, uvijek rado vraćaju.

Hrvatska je dobila još jednu ljepoticu. Sedamnaestogodišnja Sara Milevoj u Loparu na Rabu ponijela je krunu Kraljice Jadrana. Sljedećih će godinu dana promovirati ljepote naše obale i mora, a budući da dolazi iz Novigrada, poseban će naglasak staviti na čari prirode i gastro delicije svoje Istre. Kandidatkinjama je savjete dijelila prva pratilja Svjetskog izbora za najljepšu gospođu, Šibenčanka Maja Curavić. Kako se nositi s konkurencijom, zlim komentarima, ali i odgovornošću koju nosi kruna najljepše, ljepotice su otkrile ekipi inMagazina.

Glumac Stjepan Perić odjenuo je policijsku uniformu, Ivan Herceg postao svećenik, Miran Kurspahić otkrio kako je biti član zagrebačke zlatne mladeži, a Sanja Vejnović se bacila u odvjetničke vode. Poznata glumačka imena sve su to učinila zbog nove serije Nove TV ''Kud puklo da puklo''. Kako se snalaze u novim ulogama te kako izgledaju prvi snimljeni kadrovi, pogledajte u inMagazinu.

U tijeku je jubilarni 20. Filmski festival u Sarajevu. Crvenim tepihom već su prošetali Bojana Gregurić, Emil Tedeschi, Dino Merlin, Leon Lučev, Zrinka Cvitešić, Mirjana Karanović te inozemni gosti, koji se na balkanski Cannes, kako ga popularno zovu, uvijek rado vraćaju. Ekipa inMagazina vodi vas na najveseliji i najvažniji Festival u regiji, gdje, kako svi kažu, u deset dana, koliko traje, nema smisla spavati.

Dobro je poznato kako bobićasto voće obiluje antioksidansima, posebno kupina. Crna se bobica stoga ubraja u takozvano super voće. U današnjem nastavku Jadrankinih kućnih čarolija uvjerit ćete se kako je ova slasna biljka ljekovita od svog lista sve do ploda.