Ekipa inMagazina donosi ekskluzivne kadrove sa snimanja nove vaterpolo kampanje ususret Europskom prvenstvu, u kojoj su se u ulozi modela pojavila naša četiri vrhunska vaterpolista.

Kada je riječ o razvodima poznatih Hrvatica i Hrvata često u intervjuima čujemo kako su im najvažniji interesi njihove djece. Nažalost, u praksi se to puno puta pokaže suprotnim te ona budu najveće žrtve razvoda. inMagazin je istražio koliko iznošenje prljavog rublja u medijima šteti djeci poznatih.

Ekipa inMagazina donosi ekskluzivne kadrove sa snimanja nove vaterpolo kampanje ususret Europskom prvenstvu, u kojoj su se u ulozi modela pojavila naša četiri vrhunska vaterpolista. Paulo Obradović, Petar Muslim, Marko Bijač i Luka Bukić otkrili su jesu li spremni za nove vaterpolo izazove, ali i kakva je situacija na ljubavnom planu ovih poželjnih sportaša.

Osim što je vrsni glumac, Filip Šovagović novim projektom dokazuje i svoj glazbeni talent. Riječ je o bendu imena D-mol Dede, kojim planira osvojiti glazbene vrhunce i srca publike. Albumom nazvanim „Demo“ predstavlja svoju glazbenu viziju. Prvi koncert koji je zakazan za 26. travnja u ITD-u, bit će prilika da se šira javnost upozna s njegovim glazbenim radom. Posjetivši ih na probi, ekipa inMagazina bila je prva koja je imala čast uvjeriti se u potencijal glazbeno-scenske poslastice koji D-mol Dede pripremaju zagrebačkoj publici.