Kamere inMagazina će svoje gledatelje upoznati sa sarajevskom pjevačicom sevdaha koju strani mediji ne prestaju hvaliti i nazivati je najboljim glasom istočne Europe.

Možda i jest klišej kako ljubav ne poznaje granice no sljedeća priča to dokazuje. On je simpatičan Argentinac , a ona lijepa Hrvatica. Povezala ih je ljubav prema umjetnosti, a danas su ponosni roditelji dvojice sinova. Osim ljubavne nikako se ne smije zanemariti i umjetnička priča glavnog aktera Carlosa koji nas je osvojio svojim nakitom od vilica, satova i drugog neuobičajenog materijala. Sve o ovoj lijepoj ljubavnoj priči gledatelji će saznati u prilogu Jelene Prpoš.

Ženstvene i romantične kreacije Morane Saračević i Martine Čičko modne dizajnerice dodatno su začinile okušavši se i u virtualnom svijetu. Svoje haljine od tila i folije kreativke su grafičkim animacijama prikazale i na internetskoj mrežnoj platformi. Ekipa inMagazina gledateljima donosi priču o njihovu multimedijskom projektu.

Kamere inMagazina će svoje gledatelje upoznati sa sarajevskom pjevačicom sevdaha koju strani mediji ne prestaju hvaliti i nazivati je najboljim glasom istočne Europe. Da je navedeno točno, pokazala je i na svojim zagrebačkim koncertima. Priču o Amiri Medunjanin gledateljima donosi Maruša Stamać.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju