Tatjana Cameron , poznatija kao Tajči ponovno je u Hrvatskoj. Uz to što priprema koncert ovog petka u Opatiji, pjevačica se našla i u ulozi mentora.

Tatjana Cameron , poznatija kao Tajči ponovno je u Hrvatskoj. Uz to što priprema koncert ovog petka u Opatiji, pjevačica se našla i u ulozi mentora. Oduševljena obradom svoje pjesme ´Hajde da ludujemo´, mladom Endiju Schrotteru udijelila je još nekoliko profesionalnih savjeta. U njezinu životu novost je i internetski show u kojem raspravlja o širokom spektru životnih tema i želi poručiti da jedino ako si zadovoljan sobom, možeš promijeniti svijet.

Nives Celzijus ponovno je u centru pažnje. Kiklopom nagrađena autorica za Hit godine 2008. uzburkala je domaću javnost knjigom 'Gola istina', a sada je predstavila i dugo očekivani nastavak u kojem potpuno razotkriva domaću, ali i europsku javnu scenu. Nives Celzijus govori i o svojem bračnom brodolomu, majčinstvu ali i imidžu sexy provokatorice.

Sudjelujući u Celebrity Masterchefu, Ivici Skoki i Alki Vuici je izmakla iz ruke titula najboljeg celebrity kuhara.No umjesto toga dobili su nešto puno vrijednije, priliku da učvrste svoje prijateljstvo. Naime, iako su dugogodišnji prijatelji, Ivicu Skoku i Alku Vuicu sudjelovanje u kulinarskom showu posebno je vezalo.