Kamere inMagazina posjetile su Zrće gdje naš najpoznatiji avanturist Hrvoje Šalković radi kao PR-ovac tamošnjeg beach club-a.

Kamere inMagazina posjetile su Zrće gdje naš najpoznatiji avanturist Hrvoje Šalković radi kao PR-ovac tamošnjeg beach club-a. Pričao je kako se snalazi u tom poslu te kako će provesti ljeto. Proglašavaju ga miljenikom nježnijeg spola, pravim džentlmenom i uspješnim zavodnikom, a bilo je govora i o galebarenju.

Ekipa inMagazina doznala je smo što sprema glumačka družina Histrion! Ljeto u Zagrebu i ove godine biti će puno smijeha. Premijernom izvedbom predstave 'Muke po Iveku' počelo je Histrionsko ljeto. Glumci su otkrili kako se međusobno nisu čuli od smijeha publike, inMagazin otkriva što ih je toliko nasmijalo te koje su sve predstave na rasporedu ovog ljeta!

U ovom prilogu gledatelji će upoznati zagrebačke restorane internacionalne kuhinje! Prvi koji je posjetila ekipa inMagazina bio je indijski restoran 'Maharadža', a kamere inMagazina su snimile specijalitete iz svih dijelova Indije!