PETAK 17.25

Lamia Belošević nikad neće zaboraviti svoj 18. rođendan. Za to se pobrinula ekipa inMagazina, koja joj je na zabavu iznenađenja dovela najbliže prijatelje, rodbinu i obitelj, ali i njene najdraže pjevače – Bojana Jambrošića i Igora Cukrova. Jedan je bio zadužen za koncert, a drugi je Lamiu vodio na plesni podij. Mlada maturantica od sreće se nekoliko puta rasplakala, a kako je prošao tulum o kojem svi pričaju, gledatelji će saznati u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.

Bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan sa suprugom nogometnim trenerom Nenadom Gračanom i svoje tri kćeri odmara u francuskom skijalištu Orcieres. Budući da je Danijela počela skijati već sa šest godina danas se niz snježne padine na skijama spušta poput prave profesionalke. U novoj emisiji Danijela savjetuje kada je najbolje svoju djecu upisati u školu skijanja, ali i otkriva zašto im njezin suprug Nenad na skijanju predstavlja najveći problem. Kako skija ova ljepotica čija ljepota uspješno prkosi godinama, gledatelji će saznati u inMagazinu.

U tjednu koji svakako završava u svjetlu Zlatnog globusa i drugih hollywoodskih gala događaja, mi smo se prisjetili naših konja za utrku. No, iako se trudimo biti i izgledati poput hollywoodske mašinerije te kopirati ponašanje s oscarovskog crvenog tepiha, kod nas ipak iza svjetla reflektora izgleda malo drugačije. Ekipa inMagazina istražila je koja su nepisana pravila odijevanja domaćih zvijezda, što određuje prave ikone stila te zašto je uvriježeno pravilo 'nemoj dva puta odjenuti isto' i više nego poželjno.