Slavni broadwayski mjuzikl "Monty Python Spamalot" konačno je stigao i u Zagreb! Jedna od najskupljih kazališnih predstava ikad postavljenih u Hrvatskoj na svečanoj je premijeri oduševila publiku, a ulaznice za ovaj spektakl rasprodane su mjesecima unaprijed!

Slavni broadwayski mjuzikl "Monty Python Spamalot" konačno je stigao i u Zagreb! Jedna od najskupljih kazališnih predstava ikad postavljenih u Hrvatskoj na svečanoj je premijeri oduševila publiku, a ulaznice za ovaj spektakl rasprodane su mjesecima unaprijed! U inMagazinu gledatelji će saznati od glumca i redatelja predstave, Igora Mešina kako je bilo raditi na ovom projektu i što ga toliko privlači u mjuziklima!

Umjetnik Andy Warhol, glazbenik Mick Jagger, Maddona - sve su to ljudi s kojima se družio i koje je fotografirao Stefan Lupino u kultnom newyorškom klubu Area. Iako ga šira hrvatska javnost pamti po fotografiranju starleta, on odlučno kaže kako je to bilo gubljenje vremena te da se okreće isključivo umjetnosti. O prošlosti i budućnosti, povodom dokumentarca koji se snima o njemu porazgovarao je s ekipom inMagazina.

Glumačke krugove teško je pogodila vijest kako je njihova kolegica, tridesetosmogodišnja Vesna Ravenšćak, oboljela od leukemije. Njezin vedar duh i želja da se vrati na daske koje život znače, glumce je ujedinila u želji da joj pomognu. Kako je Vesni nakon kemoterapije hitno potreban darivatelj koštane srži, pokrenuta je akcija u sklopu koje su se brojni glumci upisali u registar Zaklade Ana Rukavina. Svaki od njih nada se da će upravo on moći pomoći.