Kako žive supruge veleposlanika, čime se bave, koja je njihova uloga u promicanju zemlje iz koje dolaze, kako izlaze na kraj s čestim seljenjima te kako izgleda život u rezidencijama, gledateljima inMagazina će otkriti Ivana Tomić.

Kako žive supruge veleposlanika, čime se bave, koja je njihova uloga u promicanju zemlje iz koje dolaze, kako izlaze na kraj s čestim seljenjima te kako izgleda život u rezidencijama, gledateljima inMagazina će otkriti Ivana Tomić. Prva među tim ženama je gospođa Monika Boneva Jeronimo da Silva, supruga portugalskog veleposlanika. Ljubavna priča nje i njezina supruga je potpuno nevjerojatna.

InMagazin nastavlja s pričama iz Japana. Vedrana Pribačić snimila je koncert 2CHELLOS-a u japanskoj Osaki, na njihovoj drugoj japanskoj turneji. Ovaj hrvatski duet violončelista, kojeg čine Luka Šulić i Stjepan Hauser, od 2011. izdaje albume pod producentskom kućom ´Sony Music´ što je od iznimne važnosti za njihovu karijeru i ostvarenje popularno nazvanog 'američkog sna'. Kako ih doživljavaju japanske obožavateljice te zašto je ´Sony´ od ekipe inMagazina tražio da, kao jedini novinari iz Hrvatske, osiguraju i plate šminkericu za dečke, što je bio uvjet za dobivanje intervjua, gledatelji će doznati u ovom prilogu.

Nakon duge medijske šutnje nekadašnja velika pjevačka zvijezda bivše države Danijel Popović je ekipi inMagazina dao intervju u kojem je iskreno progovorio o novom albumu koji će uskoro izaći na tržište, ali i burnom privatnom životu. Kamere inMagazina su, da bi se našle s njim i njegovom suprugom Aleksandrom, otišle u Ljubljanu gdje ovaj pjevač stanuje posljednjih godina. Koliko se promijenio od perioda kada je pjevao ´Džuli´ gledatelji će doznati u priči Ružice Đukić.

Boris Banović u svojoj rubrici ´Fashion Guru´ donosi zanimljiv razgovor sa Anom Rucner. Tu su naravno i neizostavne modne kombinacije proteklog tjedna. Gledatelji će vidjeti tko je pogodio, a tko pogriješio u svom modnom odabiru.