Protekli vikend obilježio je sjajan sportski uspjeh mladog, 23-godišnjeg boksača Filipa Hrgovića koji se popeo na europski tron i nakon 42 godine ponovio uspjeh legendarnog Mate Parlova.

Protekli vikend obilježio je sjajan sportski uspjeh mladog, 23-godišnjeg boksača Filipa Hrgovića koji se popeo na europski tron i nakon 42 godine ponovio uspjeh legendarnog Mate Parlova. Arsenu Dediću se, nažalost, zdravstveno stanje ne popravlja te se i dalje nalazi na intenzivnoj njezi. Kako je Luka Modrić proslavio susret s obitelji nakon jednomjesečne razdvojenosti i koji će mu Hrvat praviti društvo u Kraljevskom klubu, provjerite u našem pregledu aktualnosti.

Blagdan Velike Gospe, svetkovina uznesenja Blažene Djevice Marije, tradicionalno se obilježava širom zemlje, u kojoj je dugovječna tradicija njezina štovanja. Mnogobrojni vjernici hodičastili su u brojna marijanska svetišta diljem Hrvatske, no mi smo za ovu prigodu izabrali ona manje poznata, u kojima se blagdan Velike Gospe jednako svečano slavi. U Tuhelj vas vodi naša Nikolina Tomasović.

Blagdan Velike Gospe Severina je provela radno, na koncertu u Vodicama. Samo zbog toga publika je došla iz svih dijelova Dalmacije, a popularna pjevačica pobrinula se za dobru zabavu. Tom prigodom ispričala nam je kako joj je Gospa obilježila djetinjstvo, opisala posjet Međugorju, ali i otkrila planove za jesen.

Životna priča ljepotice iz osamdesetih Dijane Bečirević uistinu je fascinantna. Ljubovala je s Alom Pacinom, Goranom Bregovićem i Nikijem Laudom. Imala je rijetku povlasticu da je papa Benedict provoza na motociklu. Dan prije kobne nesreće, u San Marinu napravila je zadnji intervju s Ayrtonom Sennom. O čemu je sa slavnim vozačem Formule 1 tada razgovarala te kada možemo očekivati njezinu biografiju, otkrila je ekskluzivno za inMagazin.


Svjetska glazbena senzacija 2Cellos priredila je Zadranima koncert za pamćenje. Zadar je ovim glazbenim virtuozima također u posebnom sjećanju jer upravo je ovdje počela njihova priča. Kako kažu, tada nitko nije vjerovao da će doživjeti ovakav uspjeh, a sada sviraju na najpoznatijim pozornicama svijeta. Kako je bilo na zadarskom koncertu, pogledajte u današnjem inMagazinu.

Još jedan Sarajevo film festival ovaj je grad pretvorio u središte svijeta, u kojem se slavi praznik filmske umjetnosti. Natjecateljski dio programa otvorio je Matanićev ''Zvizdan'', a 21. izdanje Festivala privuklo je i brojne druge filmaše. Tako su crvenim tepihom prošetali Emir Hadžihafizbegović, Nives Ivanković, Jelena Veljača, a Zrinka Cvitešić je dobila i posebnu ulogu na Festivalu.


Legendarni zadarski glazbenik Đani Maršan ima novu pjesmu. Bio je to povod da nam u intimnom intervjuu otkrije detalje nastanka njegova velikog hita "Bože, čuvaj Hrvatsku", koji je to manje poznati talent svojeg slavnog brata Tomislava Ivčića te ispriča ponešto o ljubavi svojeg života, supruzi s kojom je u braku okruglih 50 godina.

Naša redakcijska čarobnica Jadranka danas će vas upoznati s mnogim blagodatima mediteranskog bilja poput smilja, lavande, ružmarina. Kako se uz pomoć ljekovitih trava zaštititi od uboda komaraca te pomoću mirisnog smilja regenerirati kožu i riješiti se strija i ožiljaka, pogledajte u novom nastavku kućnih čarolija.

U Podravkinim minutama Zoran Delić vodi vas u susjedstvo. Naime, iz Bugarske vam kao prijedlog ručka za sutra donosi ukusnu kombinaciju junetine, šampinjona, bijelog vina. Ujedinio ih je u nazivu Manastirski đuveč. Dobar tek!