inMagazin donosi drugi uzbudljivi nastavak putopisa Tomislava Perka. Neotkriveni dijelovi Australije, mjesec i pol dana putovanja Indijskim oceanom, safari u Africi.

U emisiji inMagazin upoznat ćemo jednu zaista posebnu primalju. U daruvarskom je kraju nekad zbog nedostatka mjesta u bolnici većina žena rađala kod kuće, a liječnik je dolazio samo u iznimnim situacijama. No zahvaljujući znanju gospođe Emilije, bez problema je na svijet došlo čak više od dvije tisuće djece. Pred kamerom inMagazina prisjetila se sretnih i onih ne baš sretnih trenutaka. Koliko je trajao najdulji porod, koliko je težila najteža beba i kako su se nekad snalazili na terenu doznajte u emisiji.

Znate li što je zajedničko Bruceu Willisu, Hughu Grantu, Kylie Minogue, Mikeu Tysonu i engleskom kralju Georgeu VI.? Svi oni imali su problema s mucanjem. Što je zapravo mucanje, zašto nastaje i kako riješiti taj govorni poremećaj, otkrit će ekipa inMagazina.
Atraktivna Nives Celzijus u javnosti je dobro znana kao seksipilna i provokativna pjevačica, ali ispod šminke i senzualne pojave krije se brižna majka, vjerna supruga, strastvena kuharica i spretna domaćica. Upoznajte jednu sasvim drugačiju stranu atraktivne Nives Celzijus.

inMagazin donosi drugi uzbudljivi nastavak putopisa Tomislava Perka. Neotkriveni dijelovi Australije, mjesec i pol dana putovanja Indijskim oceanom, safari u Africi. Okusite avanturu života Hrvata koji se odvažio na put oko svijeta.