Novinarka inMagazina Lana Samaržija donosi priču o paru koji je proveo život bez struje i vode, na pustom otoku, gdje s ostatkom svijeta komuniciraju radiovezom.

Novinarka inMagazina Lana Samaržija donosi priču o paru koji je proveo život bez struje i vode, na pustom otoku, gdje s ostatkom svijeta komuniciraju radiovezom, a brod je jedino sredstvo, ako dopusti vrijeme, kojim mogu stići do najbližeg kopna. Ankica i Slobodan Pašara započeli su svoj bračni život, ali i dočekali mirovinu, u takvom okruženju. inMagazin gledateljima donosi priču o paru koji je gotovo cijeli svoj život proveo na jadranskim svjetionicima.

Nezgode na plaži: Ljeto je vrijeme uživanja u suncu, morskim radostima i druženjima s prijateljima. Stoga ne čudi da se boravkom u prirodi ljudi izlažu mnogim nezgodnim situacijama poput padova, opeklina, pa i nesretnih ljubavi. Celebovi su inMagazinu otkrili svoje nezgode s plaže ili ljetovanja. Maja Šuput, Ivana Marić, Igor Mešin, Rene Bitorajac i drugi ispričali su inMagazinu kako su posjećivali bolnice po egzotičnim zemljama, borili se s padovima ili plakali zbog ljetnih ljubavi.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju