Raspored ljetnih nastupa grupe Colonia potpuno je popunjen. Simpatičnu Indiru i Kamenog, ekipa inMagazina susrela je u Poreču.

Zlatni olimpijac iz Londona 2012. i vaterpolo reprezentativac Paolo Obradović ovih dana proživljava teške trenutke. Eurpsko prvenstvo će propustiti zbog operacije koljena nakon koje ga čeka dug oporavak. U rodnom Cavtatu pokazao je ekipi inMagazina gdje je počeo igrati vaterpolo i kako se najradije opušta pri čemu ga nisu spriječile štake koje su mu ovih dana vjerne pratiteljice.

Raspored ljetnih nastupa grupe Colonia potpuno je popunjen. Simpatičnu Indiru i Kamenog, ekipa inMagazina susrela je u Poreču. Treća karika grupe, Boris Đurđević ovaj put nije bio s njima, jer je otkrivaju na bračnom putovanju. No, Ira i Kameni, kažu, mogu bez njega. Kako to izgleda od kad su svi u braku, tko troši najviše budžeta i zašto im se prije ovog nastupa spavalo, otkrijte u emisiji.

Svake godine ekipa zagrebačkog Zoološkog vrta ponosi se brojnim prinovama. Ipak, ove godine, dobili su jednog vrlo posebnog i tajnovitog mladunca. Riječ je o prvoj bebi bjelorukog gibona u povijesti Zoološkog vrta grada Zagreba. Simpatičnu životinjsku priču pogledajte u inMagazinu.