Ekipa inMagazina razgovarala je sa svjetski poznatim, talijanskim kuharom Pinom Balduccijem u jednom zagrebačkom restoranu gdje je predstavio tjedan paste i vrhunskih talijanskih specijaliteta.

Ekipa inMagazina razgovarala je sa svjetski poznatim, talijanskim kuharom Pinom Balduccijem u jednom zagrebačkom restoranu gdje je predstavio tjedan paste i vrhunskih talijanskih specijaliteta. Diego Maradona, Michael Jordan, Vladimir Kličko, Barry White, Lionel Richie, Eros Ramazzotti i Billy Yoel samo su neka od svjetskih zvijezda - obožavatelja Balduccijeve kuhinje.

Grupa Parni valjak postoji još od 1975.godine, a 2006. oprostili su se od publike te započeli solo projekte. Većina je mislila da je to kraj ove doista iznimne rock grupe no, na veselje mnogih fanova, okupljaju se ponovno 2009. i od tad su izdali već dva hit albuma. Kamere inMagazina posjetile su Parni valjak na probi u zagrebačkoj Dubravi gdje su vježbali za akustični, a ne svoj klasični rock koncert. Također, novost je da su izbacili novi singl ‘Tanki živci’ sa svog posljednjeg albuma, znakovitog imena ‘Nema predaje’.

Postoji šest razloga zbog kojih naša koža može izgledati starije, a za rješenje ne treba pod nož. Kako spriječiti starenje, zna Ana Vela!