Severina je sasvim iskreno progovorila o osjećajima prema Igoru Kojiću, koji ju je odveo u rodnu Loznicu na grah prebranac. Pjevačica je otkrila i koliko vremena posvećuje sinu Aleksandru.

Severina je sasvim iskreno progovorila o osjećajima prema Igoru Kojiću, koji ju je odveo u rodnu Loznicu na grah prebranac. Pjevačica je otkrila i koliko vremena posvećuje sinu Aleksandru. Svojeg drugog nasljednika jučer je dobio i Damir Urban, dok je srbijanska zvijezda Jelena Karleuša objavila kako joj se Srbija gadi jer je zbog nje izgubila dvije bebe. 

Mladen Grdović je ''opleo'' po ZAMP-u, tvrdeći da mu kradu krvavo zarađen novac! Ogorčeni Zadranin kaže kako je došlo vrijeme da uzme stvar u svoje ruke, najavivši da će pravdu potražiti putem odvjetnika. U intervjuu za In Magazin je, među ostalim, otkrio i zašto njegova kći Sara neće pjevati dok je on živ, a prokomentirao je i kukasti križ na Poljudu. 

Iako je MasterChef sezona iza nas, njegovi najbolji kandidati ipak nisu odložili kuhače. Svoje slobodno vrijeme iskoristili su za ponovno druženje te, naravno, kuhanje. Žiri je bio zadovoljan i ne toliko strog, a mjesto radnje ovog puta bila je kuhinja prihvatilišta za beskućnike splitske udruge Most. 

Ljudi koji u Hrvatskoj izazivaju veliko divljenje i poštovanje su pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Ovi vrhunski profesionalci posljednja su nada mnogima, a rade u iznimno teškim uvjetima bez naknade. U 65 godina postojanja, pripadnici HGSS-a spasili su više od 12 tisuća ljudi, a na godinu imaju oko 1000 intervencija. Uoči nove turističke sezone, u kojoj će imati mnogo posla, dobili su donaciju koja bi im trebala olakšati spašavanje.

Danas su učenici širom Hrvatske posljednji put u ovoj školskoj godini sjeli u klupe. Slijede ljetni praznici i mnogo slobodnoga vremena. Kako bi djecu podsjetili na stare igre i potaknuli ih da što manje vremena provode uz računalo, posljednje zvono u zagrebačkoj Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića znači održavanje Olimpijskih igara starih sportova. Mogu li se današnja djeca zabaviti uz školicu, lanac probijanac i pikulanje, otkrila je naša ekipa.

Pitate se koji su najčešći problemi koji se pojavljuju u vezama te što možete učiniti kako biste ih prevladali? Pred kameru In Magazina priveli smo jednu od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja s tog područja, Amerikanku Amaru Charles, koju mnogi parovi angažiraju kako bi ih ponovno zbližila. Ona nam je otkrila zašto se partneri danas međusobno udaljavaju te što je potrebno za uspjeh braka. O svojim vezama progovorili su i poznati poput Indire Vladić Levak, Amara Bukvića i Ivane Kovač. 

Džentlmenske manire, odlična glazba i vjerojatno najženstvenije razdoblje u modi. Ima još mnogo razloga zbog kojih nam mogu nedostajati sjajne 50-e godine prošlog stoljeća. Nasreću, u njima smo mogli uživati na još jednom Dolce Vita festivalu, održanom ovog vikenda u Rovinju. Oldtimeri, pin-up ljepotice i plesnjaci do dugo u noć tek su djelić atmosfere koju vam donosimo u današnjoj emisiji.

Ima li išta ljepše od pomaganja drugima? Ako pitate glavne protagoniste naše priče, vjerojatno će vam reći da nema. Doduše, neće reći, već će zalajati ili veselo mahnuti repom jer rehabilitacijski psi koje ćete upoznati primjer su bezuvjetne ljubavi i povjerenja. Za svoje su vlasnike oni nezamjenjivi pomagači i izvor nepresušne radosti. Na upoznavanje pametnih njuškica Centra za rehabilitaciju Silver vodi vas Sanja Kuzmanović.

Kristijan Kereša kao prijedlog ručka za sutra u Podravkinoj vam kuhinji priprema ramstek i salatu s roštilja.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju