InMagazin donosi priču o zabludama! Prva takva odnosi se na predmet koji koristimo gotovo svaki dan kako bismo očistili ušni vosak.

U Slavonskom Brodu živi mali Ivan Zak. Doduše, zove se Filip Gavran, ali sve ostale karakteristike dijeli s popularnim pjevačem. Na poziv bake Božice, ekipa inMagazina odlučila je prirediti iznenađenje malenom Filipu i upoznati ga s njegovim idolom. Dirljiv susret pogledajte u ovotjednoj rubrici voditelja Dalibora Petka.

InMagazin donosi priču o zabludama! Prva takva odnosi se na predmet koji koristimo gotovo svaki dan kako bismo očistili ušni vosak. Stručnjaci upozoravaju da ova navika izaziva potpuno suprotan učinak. Znači li to da nam mogu naštetiti obični štapići za uši? Prijeti li uistinu opasnost da će progutana žvakaća guma u vašem organizmu ostati čak sedam godina? Ana Vela je ispitala sve te tvrdnje!

I ovog petka inMagazin donosi slastice za kraj radnog tjedna. U Podravkinoj kuhinji čeka vas Katarina Pentek. Kao i svakog poslijepodneva, uvest ćemo vas u svoju čarobnu kulinarsku priču i pokazati kako da za samo 40 minuta pripremite tortu kojom ćete svojim najbližima uljepšati dan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju