InMagazin svojim gledateljima ekskluzivno donosi uvid u život hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kakav do sada niste imali priliku vidjeti.

InMagazin svojim gledateljima ekskluzivno donosi uvid u život hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kakav do sada niste imali priliku vidjeti. Pogledajte kako Predsjednica radi trbušnjake i trči na traci, udarni tempo sastanaka i putovanja do izvlačenja deset tona ribe na cjelonoćnom ribarenju! I to sve u jednom danu. Kolinda je otkrila i kakva je bila kao djevojčica, kada i zašto se najčešće udeblja, ali i kako provodi rijetke trenutke svojeg slobodnog vremena.

On je jedna od najvećih zvijezda svjetske modne blogerske scene. Za njega su rezervirani prvi redovi svih modnih revija, a njegove komentare čitaju milijuni. Njegovo je ime Bryan Boy, a proteklog vikenda druženje sa svjetskim dizajnerima zamijenio je s glazbenim spektaklom Ultra Europe. No ljubav prema modi ipak je bila jača, pa je obišao i domaće dizajnere, a jedna mu je posebno zapela za oko.