Pistom Fashion.hr-a dominirali su tamni tonovi. Modra, crna i siva su preporuke domaćih dizajnera za iduću sezonu. No, osim događanja na pisti, ekipa inMagazina donosi i što se događalo oko nje.

'Ponekad mi se čini da se ni ne sjećam života prije njezina rođenja', svojedobno je prokomentirao Denis Dumančić, frontmen grupe Leteći odred, rođenje kćerkice Dene. Rekao je i da ga je očinstvo promijenilo te da je kćer sasvim razmazio, a ekipa inMagazina je to odlučila i provjeriti. Dvogodišnja Dena prava je ljepotica i šarmira na prvi pogled u što će se uvjeriti i sami gledatelji u priči Ružice Đukić.

Glumac Emir Hadžihafisbegović oduvijek je imao želju postati sevdah pjevač. Ekipa inMagazina mu je tu želju mu i ispunila te usput doznala koliko je dobar nogometaš, tko je rasplakao njegovu suprugu, čijoj je majci redovito kupovao cvijeće i kako je zaradio ožiljke na glavi. Otkrio je i da rubriku 'Petkom s Petkom' u Bosni zovu šunjalicom. U ovoj emisiji gledatelji će saznati i zašto.

Na Novoj TV počinje emitiranje šeste sezone popularne humoristične serije Lud, zbunjen, normalan. Što gledateljima donose nove epizode i kakve zaplete čekaju tri muške generacije - Izeta, Faruka i Damira - i najnovijeg - praunuka Džemice, donosi Lana Samaržija.