Petra Dugandžić, glumica koja je u dramsko-glazbenom spektaklu ´Stella´ utjelovila lik Kike, u razgovoru za inMagazin otkrila je kako je priželjkivala takvu ulogu, jer se zasitila likova negativki i jakih žena.

Petra Dugandžić, glumica koja je u dramsko-glazbenom spektaklu ´Stella´ utjelovila lik Kike, u razgovoru za inMagazin otkrila je kako je priželjkivala takvu ulogu, jer se zasitila likova negativki i jakih žena. S emotivnom Kikom se lako poistovjećuje jer je i sama zapravo jako emotivna, no vrlo često svojim nastupom to želi prikriti. Petra se dotakla i sadržaja serije, uvježbavanja plesnih i glazbenih točaka te odnosa s kreativnom producenticom serije i najboljom prijateljicom Jelenom Veljačom.

Bila ona kuhana, pečena, kao pire, u juhi ili rižotu, džem, sok, pita, štrudla ili nadjev, bundeva pruža bezbroj mogućnosti, a okusom i bojom oduševljava sve generacije. Ukoliko ste pobornik sezonskih namirnica onda je ovih dana vaš obiteljski stol prepun jela od bundeve. Ekipa inMagazina posjetila je ´Bundevijadu´ u Vrbovskom i otkrila na kakve je sve načine moguće pripremiti tikvu, bundevu ili buču.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti u Mujinu pećinu, špilju u kaštelanskom zaleđu. U ovoj je pećini nađeno kameno oruđe procijenjene starosti od najmanje pedesetak tisuća godina kao i najveći nalazi neandertalca na hrvatskom jugu. ´Kaštelanski neandertalac´ je živio prije otprilike 45 tisuća godina, a ova špilja je jedno od zadnjih staništa neandertalca u Europi.

U naša kina stigao je hrvatski film ´Kauboji´, adaptacija istoimene hit predstave koja je već osvojila publiku. Autorsku skladbu ´Zadnje riječi´ za film je radila Ivanka Mazurkijević, dobitnica Zlatne arene za glazbu. Skladbu pjeva Ivanka, a glazbenu podršku pružio joj je njezin privatno-poslovni partner Damir Martinović Mrle. Ovaj ni po čemu tipičan ljubavni par ispričao je svoju priču o međusobnoj suradnji, podršci i obitelji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju