Šef Formule jedan Bernie Ecclestone na svojoj luksuznoj jahti krstari Jadranom. Dio svojeg odmora odvojio je samo za In Magazin.

Šef Formule jedan Bernie Ecclestone na svojoj luksuznoj jahti krstari Jadranom. Dio svojeg odmora odvojio je samo za In Magazin te je u ekskluzivnom razgovoru otkrio što misli o činjenici da je njegova bivša supruga Slavica u Dubrovniku kupila kuću, osjeća li se bogatijim dobivši dva unuka te je li mu kiša uspjela pokvariti odmor.

inMagazin Vas vodi na crnogorsko primorje, točnije u Tivat, gdje je prije šest godina izgrađen Porto Montenegro. Marina za megajahte, luksuzni hotel i stanovi, skupe trgovine i restorani, samo su dio ponude za turiste tijekom cijele godine. Tko su gosti, što najviše traže te što im Porto nudi, doznala je Ivana Nanut.

Kako se sami vole pohvaliti, Sukošan je mjesto gdje plodna polja uranjaju u nebeski plavo more. Zbog svojih plaža jedni su od pionira turizma. 13. kolovoza slave svojeg zaštitnika Svetog Kasijana, po kojem je mjesto i dobilo ime. Na zaštitnika mjesta slavi se cijeli dan i noć.  Kako to izgleda pogledajte u minutama inMagazina.