Danas su izlozi trgovina ukrašeni crvenim srcima, a tržnice dobro opskrbljene različitim cvijećem. Valentinovo se slavi još od trećeg stoljeća, a mnogi domaći glazbenici svojim će ga nastupima drugima učiniti posebnim.

Danas su izlozi trgovina ukrašeni crvenim srcima, a tržnice dobro opskrbljene različitim cvijećem. Valentinovo se slavi još od trećeg stoljeća, a mnogi domaći glazbenici svojim će ga nastupima drugima učiniti posebnim. Tako će ovog puta Halid Bešlić razveseliti Osječane, a kako dan zaljubljenih slave Mate Bulić, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Jasmin Stavros i Jelena Perčin, pogledajte u novoj emisiji inMagazina.

Ekipa inMagazina donosi čak dva iznenađenja u rubrici 'Petkom s Petkom'. Jedna je djevojka išla na razgovor za posao, a druga na spoj na slijepo, a obje je iznenadio njihov omiljeni pjevač Massimo. Djevojke je zabavljao šalama, pjevao im njihove omiljene pjesme te ih darovao ulaznicama za svoj koncert.

Početak, prvi problemi, biti ili ne biti, kraj, žaljenje, samo je dio ljubavnih faza u očima mladog zagrebačkog ekonomista. Ekipa inMagazina posjetila je Orhana Lujinovića, koji je svoje razmišljanje o emocijama nedavno pretočio u poeziju. Prvi stihovi nastali su kako bi dokazao da ima romantičnu stranu, no u brutalno iskrenoj zbirci govori i o gorkom okusu nesretne ljubavi koji smo svi više puta osjetili.