Ekipa inMagazina bila je na praizvedbi rock mjuzikla Uskrsli u kazalištu Komedija.

Ovaj mjuzikl, čiji je autor poznati talijanski kantautor Daniele Ricci, igrao je u mnogim državama cijeloga svijeta, a sada ga prvi put konačno možete pogledati i u Hrvatskoj. Glavni prezenteri te dobro poznate priče, prožete tugom i srećom su naši poznati pjevači Ivan Mikulić, u glavnoj ulozi Tome i Maja Blagdan, kao Marija Magdalena.

Alka Vuica nije uspjela izboriti svoj ostanak u Celebrity MasterChef kuhinji. Poznata kantautorica kaže kako je zbog toga bila tužna. Ekipi inMagazina je povjerila hoće li u svoj dom na večeru pozvati Celebrity MasterChef žiri, kakvi su joj planovi, ali i zašto se dosad nije poželjela udati.

U emisiji također pogledajte ekskluzivni intervju s Blankom Vlašić. Naša proslavljena atletičarka, koja je nedavno s majkom bila na hodočašću u Italiji, za inMagazin je otvoreno progovorila o vjeri u Boga, koja joj je pomogla da prebrodi najteže trenutke. Tridesetogodišnja Splićanka se između ostalog, raspričala i o drugom dijelu svoje karijere, bratu Nikoli, a otkrila je i svoj ljubavni status.