Nakon više od 40 godina glazbene karijere Zrinko Tutić ukoričio je svoja estradna iskustva.

Nakon više od 40 godina glazbene karijere Zrinko Tutić ukoričio je svoja estradna iskustva. Njegovim su pjesmama život udahnule najveće domaće zvijezde – među ostalima i Mišo Kovač, Severina, Tereza Kesovija, Massimo, Doris Dragović, ali i posljednja jugoslavenska velika zvijezda, obožavana Tajči. Albumi s njegovim autorskim potpisom redovito su dostizali visoke tiraže, a pjesme postajale veliki hitovi. No jesu li njegovom karijerom tekli samo ´med i mlijeko´ ili ponekad i gorki pelin doznala je ekipa inMagazina.

Sredinom studenog u zagrebačkom Domu sportova održava se ´Hlapić na ledu´, klizačka predstava o mladom šegrtu iz popularnog dječjeg romana. Baletnom glazbom, scenografijom i kostimima, mladi klizači iz Klizačkog kluba Medo dočarat će priču Ivane Brlić Mažuranić koja je prvi put objavljena prije upravo stotinu godina. U predstavi sudjeluje najbolja hrvatska klizačica svih vremena, legenda klizačkog svijeta Sanda Dubravčić Šimunjak, najbolji klizač Hrvatske Boris Martinec te najbolja hrvatska klizačica Idora Hegel. Povodom te predstave ekipa inMagazina donosi razgovor s Idorom Hegel.

Potpetice su u povijesti prije svega bile rezervirane za muškarce, točnije kraljeve i plemstvo. Prva žena koja ih je obula, odnosno dala izraditi za sebe, zbog toga što je bila vrlo niska, je kraljica Katarina de Medici koja je vladala Francuskom od 1549. Visoke potpetice tada su se počele probijati i među ženama u modnom smislu, a danas su gotovo neizostavne u svakom ormaru. No, one su i tihi ubojica naših stopala. InMagazin donosi priču o štiklama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju