Umirovljenica Barbara iz Bistre imala je veliku želju, zapjevati Zlatne strune s Halidom Bešlićem. Ekipa inMagazina ovog tjedna to joj je ispunila.

Umirovljenica Barbara iz Bistre imala je veliku želju, zapjevati Zlatne strune s Halidom Bešlićem. Ekipa inMagazina ovog tjedna to joj je ispunila. Na kućnom pragu pojavio se omiljeni pjevač pozvavši svoju vjernu obožavateljicu na zagrebački koncert. Zašto je Halid bio Barbarina najveća simpatija, kako zvuči novopečeni duet te tko je zbog pjesme skakao kroz prozor pogledajte u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.

Ekipa inMagazina pobliže će vam predstaviti udrugu Ružičasta nit, koja za ulogu ima poboljšanje kvalitete života žena oboljelih od karcinoma. Osnovana je s ciljem pružanja edukativne i humanitarne ženama u fazi kemoterapije i rehabilitacije te osobama oboljelima od alopecije ili ozlijeđenima u nesrećama. Udrugu su svojim dolaskom podržale glazbenice Danijela Martinović, Ivana Vrdoljak Vanna, Maja Šuput, modna dizajnerica Marija Cvitanović.

U haljini hrvatske dizajnerice Martine Felje na tradicionalnom oskarovskom partiju Eltona Johna zasjala je Rumer Willis, kćerka holivudskih legendi Brucea Willisa i Demi Moore. Uz hrvatske dizajnere, u inozemstvu su jako traženi i domaći make-up artisti i frizeri, a ekipa inMagazina će vam otkriti o kojim je to talentima riječ.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju