Dalibor Petko je u svojoj rubrici ´Petkom s petkom´ ugostio hrvatsku kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu Juditu Franković.

Dalibor Petko je u svojoj rubrici ´Petkom s petkom´ ugostio hrvatsku kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu Juditu Franković. Talentirana glumica je poznatom voditelju otkrila s kim je dijelila istu sudbinu, gdje se izgubila u Europi, je li uvijek bila posebna te kako joj je bilo snimati škakljive scene.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti u Dubrovnik gdje je započeo nacionalni ljetni projekt ´Pokreni se!´, u kojem građani diljem Hrvatske sudjeluju u – vježbanju. U prvom u nizu grupnih vježbanja, zajedno s građanima i turistima, sudjelovali su vaterpolisti Juga te glumci iz opere Mozart u Dubrovniku. Nakon Dubrovnika, ljetna turneja će se nastaviti u Puli, Zadru, Hvaru i Zagrebu. Kamere inMagazina gledatelje će odvesti u najelitniji hotel na svijetu. Radi se o hotelu ´Aman Canal Grande Venice ´, smještenom u venecijanskoj palači ´Palazzo Papadopoli´ koju je u 16. stoljeću izgradio Gian Giacomo de Grigi, prema narudžbi obitelji Coccina. Sve o ovom prekrasnom i luksuznom hotelu u jednom od najljepših gradova svijeta, gledatelji će saznati u priči Saše Knežića.