Kako se odjenuti na dan zaljubljenih? Zaljubljeni ste i jednostavno ne možete sakriti svoju sreću ili ste pak single i potajno se nadate ćete baš u noći zaljubljenih sresti onog pravog.

Jura Stublić i njegova grupa Film nastupit će 8. ožujka, na Dan žena u zagrebačkoj Tvornici kulture. Jura se vraća u klub u Šubićevoj u kojem je do prije nekoliko sezona jednom godišnje održavao nezaboravne koncerte. Čak i glazbenim laicima ime i pjesme Jure Stublića itekako su poznati. Jedan od najpoznatijih skladatelja i vokala ovih prostora na sceni je prisutan od sredine 70-ih godina, kada je s prijateljima Branimirom Štulićem i Darkom Rundekom po Zagrebu održavao prve koncerte i odlučio se ozbiljnije baviti glazbom. Ekipa inMagazina donosi razgovor s Jurom Stublićem!

"Glumci glumcima" koncert je koji će se održati 23.02. u Lisinskom, za podršku umirovljenim glumcima. Na njemu će nastupiti brojna poznata imena hrvatskog glumišta, koji će pro bono pjevati za svoje kolege. InMagazin donosi vam najavu ove akcije generacijske solidarnosti uz razgovore sa sudionicima Vedranom Mlikotom, Vandom Winter, Milom Elegović, Goranom Navojcem i mnogim drugima.

Kako se odjenuti na dan zaljubljenih? Zaljubljeni ste i jednostavno ne možete sakriti svoju sreću ili ste pak single i potajno se nadate ćete baš u noći zaljubljenih sresti onog pravog. Svaka žena na Valentinovo želi zablistati, a domaći dizajneri poručuju kako je sve dopušteno. U ljubavi i ratu sve je dopušteno, pa zašto se time ne bi vodili i kada je u pitanu odijevanje na dan zaljubljenih. Bilo da želite zabljesnuti poput dive iz zlatnog doba Hollywooda, trendseterice, moderne rokerice ili pak elegantne dame, crvena je sigurno hit boja ovog Valentinova.