Prvakinja ansambla Lado Janja Ivančan dijete je s mora. Rođena je u Primoštenu, ali u svojoj trećoj godini života seli se u Zagreb te danas, u svojoj zreloj dobi, sasvim lijepo ´kajka´ na tečnoj zagrebačkoj kajkavštini.

Prvakinja ansambla Lado Janja Ivančan dijete je s mora. Rođena je u Primoštenu, ali u svojoj trećoj godini života seli se u Zagreb te danas, u svojoj zreloj dobi, sasvim lijepo ´kajka´ na tečnoj zagrebačkoj kajkavštini. U ansamblu Lado Janja Ivančan je od 1976. godine pa se sad sprema u zasluženu mirovinu, u kojoj ipak ne planira mirovati, već nastupati u histrionskim predstavama i drugim sličnim projektima. Ekipa inMagazina donosi intervju s talentiranom Janjom.

´Hov – Hov´ naziv je pekarnice u Mariboru. Za razliku od ostalih, ova pekarnica se specijalizirala za proizvodnju poslastica i ostalih pekarskih proizvoda ručno izrađenih samo za pse! Prva je to slovenska pekarnica za pse o kojoj su se raspisali američki mediji, a ekipa inMagazina razgovarala je s vlasnicom Nastjom Verdnik!
Ljubitelji ribe sigurno će uživati u Podravkinim kulinarskim minutama, a u novoj emisiji gledatelji će saznati kako na malo drugačiji način pripremiti ribu. Ne propustite pogledati kako se priprema punjeni file brancina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju