PONEDJELJAK 17.25

Unatoč recesiji, mnogi se Hrvati i ove godine nisu odrekli skijanja. Za odlazak na snježne padine podižu se krediti ili se mjesecima štedi. Ekipa inMagazina obišla francuska i austrijska skijališta te saznala kako se Hrvati provode na snijegu, zauzimaju li sarma i odojak i dalje veći dio prtljage te po kojem je receptu iz kućnog budžeta najlakše izdvojiti sredstva za skijanje.

Glumac kojem nije potrebna posebna najava, Rade Šerbedžija, glumi u novom holivudskom hitu - mitskom spektaklu ''Legenda o Herkulu'', koji je zaigrao i u našim kinima. Bio je to povod za razgovor, u kojem je poznati glumac ekipi inMagazina otkrio kako mu je ovo snimanje bilo jedno od težih. Ispričao je i kako se slaže sa sinom Danilom, s kojim uskoro ponovno radi film te kako se sprema prava lička janjetina.

Do partnera za cijeli život nije lako doći, barem u većini slučajeva. I muškarci i žene moraju proći kroz loše veze, neuspješne spojeve, pa i prevare. U Velikoj Britaniji nedavno je na ovu temu provedeno veliko istraživanje. Ono pokazuje kako prosječna žena, prije nego što upozna ''Gospodina Pravog'', prosječno ima 7 veza. Koliko se rezultati istraživanja mogu primijeniti na Lijepu našu, istražila je Anja Stevović.