Ovogodišnji Rujanfest otvorili su Severina i Jole i kao što je bilo za očekivati, raspametili svoje obožavatelje. Severina je ekipi inMagazina pojasnila koje su istine, a koje laži u napisima oko njezina navodnog skorašnjeg vjenčanja, a Jole otkriva kako se snalazi u kući prepunoj ženske djece.

Ovogodišnji Rujanfest otvorili su Severina i Jole i kao što je bilo za očekivati, raspametili svoje obožavatelje. Severina je ekipi inMagazina pojasnila koje su istine, a koje laži u napisima oko njezina navodnog skorašnjeg vjenčanja, a Jole otkriva kako se snalazi u kući prepunoj ženske djece. Komadić uzavrele atmosfere s Rujanfesta donosi novinar inMagazina Davor Garić.

Proteklih sedam dana u životu bogatih i slavnih bili su, u najmanju ruku, turbulentni. Rajko Dujmić završio je u pritvoru zbog obiteljskog nasilja, Iva Balaban zaboravila je dijete odvesti na nastavu prvog dana škole, a Maja Šuput otkriva zašto bi se za naslovnicu časopisa potpuno naga fotografirala besplatno. U Top minutama Davora Garića govore i Mate Bulić, 2 Cellos, Đuka Čaić i drugi.

Gledatelji zasigurno s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu showa ˝Tvoje lice zvuči poznato˝. Dobra vijest je da ona počinje - večeras. Naredna tri jesenska mjeseca bit će prožeta s mnogo zabave i smijeha nedjeljom navečer na Novoj TV, a što od omiljene zabavne emisije gledatelji mogu očekivati, novinarki inMagazina Sanji Kuzmanović povjerili sami kandidati. Što im je bio najveći izazov, koga ni rođena majka nije prepoznala te hoće li nadmašiti sjajnu prošlogodišnju ekipu gledatelji mogu saznati samo u inMagazinu vikend.