Upoznajte Hrvata u utrci za najbolji posao na svijetu! Diplomirani ekonomist iz Zagreba, Tomislav Perko, dao je otkaz na sigurnom radnom mjestu i već četiri godine putuje svijetom.

Kultnu seriju "Vruć vetar" od ove subote možete pratiti na programu Dome TV. Zbog te humoristične serije, snimljene 1980., i lika Šurde, Ljubišu Samardžića (77) je sredinom osmdesetih na Nepstaeion u BudiOpešti, nC proglaFscaron;enju glumca godine, dočekalo 100 000 ljudi. Ove subote će se gledatelji Dome TV prisjetiti zgoda vječno pospanog niskotlakaša Šurde i njegove živopisne ekipe. Donosimo intervju s glumcem i redateljem Ljubišom Samardžićem.

Donosimo vam intervju s članovima grupe „Novi fosili“. Sigurno se svi sjećaju hitova ˝Milena˝, ˝Najdraže moje˝, ˝Djeca ljubavi˝, ˝Ja sam za ples˝, ˝E, moj Saša˝, nezaobilaznog ˝Za dobra stara vremena˝. Saznajte gdje su i što rade članovi jednog od najpopularnijih bendova 70-ih i 80-ih godina.

Upoznajte Hrvata u utrci za najbolji posao na svijetu! Diplomirani ekonomist iz Zagreba, Tomislav Perko, dao je otkaz na sigurnom radnom mjestu i već četiri godine putuje svijetom. Stopira, volontira, spava u šatoru, ali istovremeno skuplja neprocjenjivo iskustvo – upoznaje različite ljude i kulture. Sada vodi u utrci za najbolji posao na svijetu. Pobjednik natječaja će u jednoj godini posjetiti 50 zemalja te bilježiti svaki svoj korak. Zašto bi baš ovaj pustolov trebao pobijediti na natječaju vrijednom 100 000 dolara, otkrivamo u inMagazinu!