PETAK 17.25

Dvadesetogodišnja Kristina Lončar zajedno sa svojim obitelji došla je na koncert ´Hrvatska noć´ u Frankfurtu slušati uživo Gibonnija, no ni u snu nije pomišljala da će sa svojim idolom završiti na pozornici! Naime, njena majka Biljana napisala je pismo inMagazinu i priredila kćeri noć za pamćenje. Voditelj Dalibor Petko Kristinu je izvukao iz publike i odveo ju najprije Gibonniju u backstage. ´Ajme ne mogu vjerovati. Trudila sam se biti cool kad sam ga ugledala, a u stvari sam se sva tresla!´, rekla je uzbuđena buduća ekonomistica. Kristinu je čekalo još jedno iznenađenje. Ispred 10 tisuća obožavatelja u Frankfurtu upravo je Kristina dobila priliku najaviti Gibonnijev koncert u Njemačkoj. Susret Gibonnija i obožavateljice pogledajte ovog petka u inMagazinu u rubrici ´Petkom s Petkom´.

 

Njemačka doga Alfredo spasila je život jednoj baki u Zagrebu i tako preko noći izrasla u pravog junaka dana! Odlučivale su doslovno minute i samo zahvaljujući Alfredovu instinktu izbjegnut je najcrnji scenarij. Još jednom se pokazalo da je pas zaista najbolji čovjekov prijatelj i zaštitnik. Alfredo je u suvlasništvu Brođanke Dajane Milinković i njezine prijateljice, kod čije majke često boravi. Zanimljivo je da to nije prvi slučaj da njemačka doga spašava ljude. Ekipa inMagazina razgovarala je s vlasnicom i uzgajivačima te doge.

Katarina Pentek će u domove gledatelja unijeti dašak Italije. Pripremat će jednu od najpopularnijih talijanskih slastica, kolač za koji neki kažu da je nastao tek 1970. godine, a drugi pak tvrde da su tijekom 2. svjetskog rata majke i supruge njime ispraćale vojnike koji su odlazili na bojišta. Riječ je o poznatoj slastici tiramisu od koje će Katarina spremiti tortu.