U novoj emisiji inMagazina pogledajte ekskluzivni intervju s glumačkom legendom Mustafom Nadarevićem, povodom nove sezone serije "Lud, zbunjen normalan"!

Mustafa Nadarević utjelovljuje jednog od najsmješnijih likova popularne serije. Izet je osvojio srca brojnih gledatelja svojim humorom, a u novim nastavcima bit će vjerujemo još 'luđi'.

Budimpešta je grad koji će vas osvojiti na prvu. Ova kraljica Dunava privlači svojim znamenitostima, a posebno iznenađuje njihov parlament u kojeg je uloženo toliko novca da se u 19. stoljeću mogao izgraditi grad za 30 tisuća ljudi. Po danu mirna, Budimpešta se noću pretvara u pravu party destinaciju, za što su zaslužne njezine mnogobrojne terme. Zanimljiv je podatak i da ovaj grad godišnje posjeti više od 30 milijuna ljudi. Ekipa inMagazina vodi vas u šetnju ovom metropolom.

Pronaći visokoobrazovane pojedince na našoj estradi nije lak posao. Većina ih se karijeri posvetila odmah po završetku srednje škole, a neki i ranije. No, postoje izuzetci. Tako je ekipa inMagazina među pjevačima uspjela pronaći diplomirane sociologe, dizajnere, pedagoge pa čak i jednog doktora opće prakse.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju