Promocija hrvatske kulture u Japanu povodom 20 godina diplomatskih odnosa se nastavlja. Ekipa inMagazina je već posjetila jedini hrvatski restoran usred Tokia, a danas će gledateljima pokazati kako je to izgledalo u Osaki.

Promocija hrvatske kulture u Japanu povodom 20 godina diplomatskih odnosa se nastavlja. Ekipa inMagazina je već posjetila jedini hrvatski restoran usred Tokia, a danas će gledateljima pokazati kako je to izgledalo u Osaki. Gledatelji će vidjeti japanski folklorni ansambl koji pleše kolo i pjeva ´Slatku malu Marijanu´ na hrvatskom, te japanskog mladog pijanista koji je šest godina studirao glazbu u Hrvatskoj, a danas u Japanu izvodi - skladbe predsjednika Josipovića.

Osim što je jedna od najpoznatijih francuskih glumica, Audrey Justine Tautou, voli putovati, čitati, pisati i slikati. Ova 36-godišnja umjetnica osvojila je i Hollywood glumom u ´Da Vincijevu kodu´ s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. S Ivanom Nanut je u ekskluzivnom intervjuu pričala o nedostatku samopouzdanja i kako se snašla u svijetu slavnih nakon planetarnog uspjeha u filmu ´Amelie´.

Zanimljivu stranu priče o povijesti ljekarništva u Zagrebu gledateljima će donijeti ´Priče iz davnine´ Maruše Stamać.