Ekipa inMagazina uputila se u noćnu patrolu dalmatinske metropole, tijekom koje su posjetili koncerte Dražena Zečića, Maje Šuput, grupe Silente i mistični party na kojem su zajedno tulumarile Jelena Rozga, Aleksandra Dojčinović, Anamarija Asasnović i Ana Čagalj.

Dolaskom toplijih dana, noćni život grada pod Marjanom iz vikenda u vikend postaje sve bogatiji.

inMagazin vas vodi u neodoljivi svijet mališana u kojem vladaju osmijeh i iskrenost. U sklopu modnog sajma ''Zona 45'' svoje su prve manekenske korake napravili i oni najmlađi, a među njima i klinci i klinceze koji su preboljeli teške bolesti. Na ovoj humanitarnoj dječjoj reviji, ekipi inMagazina su uvijek iskrena dječica otkrila kako mora izgledati jedna manekenka.

Rimski njok, biftek i deset namirnica po vlastitom izboru, za Celebrity Masterchef kandidatkinju Emiliju Kokić sinoć su bili previše. Žiri je odlučio kako je njezino jelo bilo najmanje uspješno pa je poznata glazbenica napustila najpoznatiju kuhinju u zemlji. Iako tužna zbog izlaska, ovog je vikenda bila u slavljeničkom raspoloženju.

Životna priča 34-godišnjeg Zagrepčanina Marija Kostanjevca još je jednom ujedinila ljude dobrog srca. Mladić koji je prije godinu dana saznao da boluje od teškog oblika leukemije životnu će borbu voditi u inozemstvu jer mu liječnici u Hrvatskoj više ne mogu pomoći. U akciju prikupljanja novca za Marijevo liječenje uključili su se nogometaši Dinama, košarkaši Cibone i mnoge institucije. Veliku podršku pružaju mu, naravno, i prijatelji koji su organizirali humanitarni nogometni turnir.