InMagazin donosi priču o Aniti Marko, djevojci koja nakon završenog fakulteta nije mogla pronaći posao.

InMagazin donosi priču o Aniti Marko, djevojci koja nakon završenog fakulteta nije mogla pronaći posao. Nakon stotina odbijenica odlučila je pokrenuti vlastiti biznis te postala posrednik u kupnji preko interneta, a danas ima na tisuće klijentica i planove o širenju.
Nakon uspješnog prvijenca ´Za sve je kriv Tom Sawyer´ bivša karatistica, a danas spisateljica Dvina Meler napisala je novu knjigu ´Nepodnošljiva lakoća putovanja – 100 stvari na putu koje život znače´. Za inMagazin ova poznata avanturistica objasnila je kako se uz pomoć ove knjige može putovati i tamo kamo je svakog uobičajenog čovjeka inače strah otputovati.

´Ništa nije sveto, sve je bruto i neto´, nerijetko se tako čini kada su u pitanju brakovi bogatih i slavnih. InMagazin donosi listu najkraćih brakova domaćih i stranih poznatih faca koji za sudbonosnim ´Da´ vrlo često posežu iz interesa, samopromocije ili iz čistog hira. Ekipa inMagazina istražila je koje su tajne uspješnog braka u današnje vrijeme stresa, krize i potpune otuđenosti ne samo u svijetu poznatih, nego i ´malih, običnih´ ljudi.

U minutama rezerviranim za gurmane Podravkinu kuhinju svojim će jelom zamirisati Dražen Đurišević, a gledatelji će saznati kako na malo drugačiji način pripremiti kotlete. Njihov umak planira obogatiti jednim neuobičajenim sastojkom, stoga ne propustite pogledati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju