Kroz nekoliko sljedećih tjedana gledatelji će uživati u putopisnim pričama iz Japana u kojem je bila ekipa inMagazina. U povodu 20 godina diplomatskih odnosa između Japana i Hrvatske u zemlji Izlazećeg sunca organizirana je promocija naše zemlje.

Kroz nekoliko sljedećih tjedana gledatelji će uživati u putopisnim pričama iz Japana u kojem je bila ekipa inMagazina. U povodu 20 godina diplomatskih odnosa između Japana i Hrvatske u zemlji Izlazećeg sunca organizirana je promocija naše zemlje. U ovoj priči kamere inMagazina gledatelje vode u Tokio, točnije u jedini hrvatski restoran u Japanu, čiji je vlasnik Japanac zaljubljenik u Hrvatsku.
Jelena Rozga je svojim novim singlom ´Nirvana´ najavila glazbeno-stilski zaokret zbog, kako kaže, želja svoje publike. U ovoj emisiji gledatelji će otkriti kako je to učinila te predstavlja li nova pjesma zaokret u njenoj karijeri.

InMagazin je pripremio iznenađenje Endiju Šreteru za njegov 15. rođendan. Mlađahni Endi ima više razloga za slavlje. Osim što je jučer proslavio 15. rođendan, 800 tisuća internetskih pregleda njegove prve pjesme svakako su dodatni razlog za slavlje. Ekipa inMagazina je Endija, s obzirom na njegov prenatrpani raspored, dočekala ispred škole, a kakva su ga sve iznenađenja tamo dočekala, otkrit će Sanja Kuzmanović.