39-godišnja Tajana majka je i supruga koja svakodnevno radi i po nekoliko poslova. Nedostatak vremena rezultirao je zapuštenim izgledom. Beauty ekipa inMagazina uskače u pomoć i svoje gledateljice pretvara u hollywoodske dive s crvenog tepiha.

39-godišnja Tajana majka je i supruga koja svakodnevno radi i po nekoliko poslova. Nedostatak vremena rezultirao je zapuštenim izgledom. Beauty ekipa inMagazina uskače u pomoć i svoje gledateljice pretvara u hollywoodske dive s crvenog tepiha. Samo za svoje gledatelje inMagazin donosi ovu nevjerojatnu transformaciju.

Jagoda Haramina čekala je više od deset godina kako bi se susrela s omiljenim pjevačem Jacquesom Houdekom. Kad se najmanje nadala on se pojavio pred njezinim vratima u Pristavi Krapinskoj, i to dok je bila u spavaćici! Još jedno iznenađenje čeka i ovog tjedna gledatelje inMagazina u rubrici 'Petkom s Petkom'.

Dugačke noge, zamamne obline i zavodnički pogled, navodno vam više neće poslužiti kao ubojito oružje pri osvajanju muškaraca. Prema najnovijim istraživanjima, muškarcima je kod žena najvažnija inteligencija te će prema njoj birati svoju buduću suprugu. Ekipa inMagazina pitala je naše poznate osobe što njih najviše privlači: inteligencija, osmijeh ili smisao za humor?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju