Na dan otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva i prve utakmice Hrvatska – Brazil, ekipa inMagazina upitala je brojne poznate Hrvate za prognozu rezultata.

Ćiro Blažević, Gordan Kožulj, Tihana Harapin Zalepugin, Ivan Zak, Mejaši, samo su neki od osoba iz javnog života koji su komentirali predstojeću utakmicu.

Na humanitarnom koncertu "Srcu reci, pomozi djeci" večeras će nastupiti brojni humani glazbenici. Crvena Jabuka, Željko Bebek, Ivan Zak i mnogi drugi u sjajnoj će atmosferi prikupljati novac za pomoć djeci s intelektualnim teškoćama. I ekipa inMagazina bit će tamo.

Većina supruga nogometaša s udajom odustane od svoje karijere. No, neke su umjesto da udaju pretvore u vrhunac svog uspjeha, upravo taj trenutak iskoristile kao odskočnu dasku na svom profesionalnom putu. Unatoč činjenici da mogu imati miran i situiran život, zahvaljujući suprugovom uspjehu, nekim damama to nije dovoljno. Pogledajte tko su najuspješnije supruge nogometaša, bilo da su nakon udaje iskoristile povoljan financijski vjetar i tek tada započele svoj biznis ili im je karijera nakon toga procvijetala.